'

BÆREDYGTIGHED

VORES FÆLLES FREMTID

Hos Danish Baby Care tilbyder vi gode varer til babyer og deres forældre, hvor du får meget for pengene og i høj kvalitet.  Vi bestræber os på at gøre det på en måde, der ikke går på kompromis med de samme babyers muligheder for at opfylde deres egne fremtidige behov.  Vi forsøger at integrere social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i alt, hvad vi gør - vi tænker people, planet og profit, før vi handler.

People

Vi ønsker at samarbejde med arbejdsgivere, der giver lige muligheder og skaber job til mennesker, der har brug for en anderledes opsætning for at udfolde deres potentiale.  En situation, som den almindelige arbejdsplads ikke kan tilbyde dem.

Planet

Ved at fokusere på indkøb, emballage og materialer bidrager vi til at minimere vores CO2-fodaftryk.  Vi prioriterer produkter, der er produceret så lokalt som muligt. Vi bruger komposterbar eller genanvendt emballage, og vi forsøger at påvirke vores leverandører til at gøre det samme og samtidig reducere deres emballage.  Når vi vælger vores produkter, foretrækker vi materialer, der er dyrket lokalt, holder længere og er fri for skadelige stoffer.

Rejsen

Vi ønsker at drive en rentabel forretning, så vi kan fortsætte med at træffe bæredygtige valg til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

At blive virkelig bæredygtig indebærer at træffe ligeværdige sociale, miljømæssige og økonomiske valg.  Det er en rejse, og vi er på den rejse. Vi inviterer dig til at slutte dig til os og hjælpe os, hvor du kan se plads til forbedringer.